Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Ezeket az anyagokat összedolgozzuk de a 40 dkg porcukrot nem a tésztába,kell tenni a, többi a száraz anyagokat,
majd a tojás sárgájait felverni és finom tésztává gyúrni egy éjszakára hűtőbe tenni ,másnap kinyújtjuk,és kis pogácsa alakokat szaggatunk vagy virág ,szív formákat,ezt sütőpapíron kisütjük, és melegen 3 tojásos porcukros habba a tésztát bele forgatjuk ,és sütőpapírral lerakjuk ,hogy ne érjenek össze,
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom gyerekek szeretik ,,és mutatós is ,és egészséges
legyen sikeretek ,jó étvágyat hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
zsokazsoka
2014.10.15 12:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
anyagokat összedolgozzuk, száraz anyagokat, tojás sárgájait, éjszakára hűtőbe, tésztát bele, összedolgozzuk, beleforgatjuk, sütőpapírral, sütőpapíron, egészséges, szalagória, kinyújtjuk, szekfúszeg, szaggatunk, porcukrot, anyagokat, sikeretek, porcukrot, éjszakára, porcukros, anyagokat, sárgájait, forgatjuk, felverni, tésztába, lerakjuk, puszedli, tésztává, formákat, gyerekek, kisütjük, liszt mokkás, tej, kanál méz, csomag fahéj, 5-6szem darált szekfúszeg, csomag szalagória szárazon, tojás sárgája, egész tojás, amibe beleforgatjuk, tojás kemény habja, bele porcukrot,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|